Nyhetsarkiv

Husk å søke barnehageplass!

Idrettsbarnehage har samordnet opptak sammen med kommuner. Lillehammer og Munkebekken Idrettsbarnehager har masse ledig kapasitet. 

Idrettsbarnehage i VG

31.01.2014 publiserte VG en artikkel om overvekt blant barn. Idrettsbarnehages grunnlegger Beate Amdahl Skorpen ble intervjuet.

Denne barnehagen har egen kokk!

"I Ekeberg Idrettsbarnehage jobber Kaja Rambæk Holmboe Bang. Hun har vært kokk på flere restauranter tidligere, men nå er gjestene litt yngre enn det hun har vært vant til tidligere. Hun mener noe av det viktigste hun gjør på jobb, er å lære barna hvor maten kommer fra."  

Barnas Maraton og Aktivitetdag 2014

Den 20. september arrangerte Idrettsbarnehage og Sportsklubben Vidar Barnas Maraton og Aktivitetsdag i Oslo. 

Matpakkekurs i Jar Idrettsbarnehage

Tirsdag 7.10 hadde vi matpakkekurs for foresatte i Jar Idrettsbarnehage.  

Barnas Maraton og Aktivitetsdag

Idrettsbarnehage AS og Sportsklubben Vidar fortsetter sitt gode samarbeid og inviterer barn mellom 0–12 år til Barnas Maraton og aktivitetsdag i Spikersuppa i Oslo, lørdag 20. september. 2014. Klikk her for påmelding!

Vi stråler inn i 2015!

Idrettsbarnehage har i løpet av 2014 åpnet Munkebekken Idrettsbarnehage og vi har påstartet bygging av Jar- og Fornebu Idrettsbarnehage i Bærum kommune.   Begge barnehagene åpner i august 2015 og man må søke plass gjennom hovedopptaket. Idrettsbarnehage skal i løpet av våren 2014 overta Vestskrenten barnehage, som var en av de barnehagene Oslo kommune la ut for salg. 

Ingen avvik hos Mattilsynet

Idrettsbarnehage var den eneste barnehagen som ikke hadde avvik på tilsyn fra Mattilsynet. Matservering og etablering av storkjøkken har vi satset stort på siden 2006 og vi har følgelig etablert gode rutiner og investerer i kokk og storkjøkken i hver barnehage. Alle barnehagene har kontrollsystem for god matkvalitet. Les artikkel i Osloby. 

Fornebu Idrettsbarnehage AS søker daglig leder

Fornebu Idrettsbarnehage AS søker daglig leder som er modig, engasjert og raus

Ledige plasser i Fornebu Idrettsbarnehage

Vi har ledige barnehageplasser for barn født i 2010/2011 og 2012 i vår nye flotte barnehage på Fornebu fra august. Barnehagen er i rute og vil åpne i august.

Verdens Aktivitetsdag 2015

Verdens aktivitetsdag markeres verden over 10.mai. Alle våre barnehager har markert dagen lokalt fredag 8.mai.  

Ledersamling i Lom

31.5-3.6. arrangerte Idrettsbarnehage ledersamling i fjellheimen på Brimi fjellstugu i vakre Lom. I tråd med vårt konsept fikk vi oppleve både bevegelsesglede og matglede i løpet av de fire dagene, med faglige innslag underveis.

Barnas Maraton og Aktivitetsdag - lørdag 19. Sept. 2015

Vi fortsetter suksessen fra tidligere år med Barnas Maraton og Aktivitetsdag. Idrettsbarnehage AS ønsker å være en ledende aktør innen folkehelse med fokus på bevegelsesglede og matglede. Vi ønsker at barna skal ivareta sin indre motivasjon for bevegelse og skape en nysgjerrighet til å smake og sanse maten. Siden 2008 har Idrettsbarnehage vært samarbeidsparter med SK Vidar i forbindelse med Barnas Aktivitetsdag, som er en del av Danske Bank – Oslo Maraton.

Idrettspedsamling

I Idrettsbarnehage er vi opptatt av kompetanseheving hos alle ansatte. Vi etablerte derfor i 2014 det vi kaller for Idrettsbarnehageskolen. Idrettsbarnehageskolen har til hensikt å sikre at alle ansatte får utvikle seg faglig innenfor sin stilling i konseptet Idrettsbarnehage. 

Ny barnehage

F.o.m. 01.01.2016 overtok Idrettsbarnehage AS driften av Start Studentbarnehage i Borre, Horten.

Barnehagekjede blant Norges beste arbeidsplasser

Idrettsbarnehage er kåret til en av Norges Beste arbeidsplasser med en sterk 7.plass. Resultatet viser at våre medarbeidere bidrar sterkt på alle måter til at Idrettsbarnehage er en god og attraktiv arbeidsplass.