Herlig anmeldelse av vår bok "Bevegelsesglede i Barnehagen"

Det er alltid hyggelig med gode tilbakemeldinger, i PDF filen kan dere lese hele anmeldelsen på vår siste bok - "Bevegelsesglede i Barnehagen" Boken er skrevet av våre egne ansatte, og gir tips og råd om hva vi gjør i våre egne barnehager.

Et lite bildegalleri

Her kan du få et lite innblikk i vår hverdag

Hilde Vasshus kåret til årets barnehageleder

Om lag 400 deltakere på Private Barnehagers Landsforbunds lederkonferanse i Bodø trampeklappet da Høyre-leder Erna Solberg åpnet konvolutten og leste opp navnet til Hilde Vasshus. – Det er veldig spesielt å bli kåret til årets barnehageleder. Det betyr enormt mye å vinne en slik pris, sa Vasshus til barnehage.no like etter mandagens prisutdeling i Bodø.

Marit Breivik coacher Idrettsbarnehagen mot felles mål

”Dere er en ambisiøs gjeng i hva dere ønsker å oppnå med barna. Hvor skal dere lete i dere selv for å nå målene deres?” Tidligere landslagstrener Marit Breivik coacher de ansatte i Idrettsbarnehage A/S.

Idrettsbarnehagens ambassadør - Grete

Hvorfor jeg er ambassadør for Idrettsbarnehagen. Første gang jeg hørte om Idrettsbarnehagen var i 2007 i forbindelse med Glitnir Oslo maraton og barneløpet. Jeg traff barn og ansatte fra Ekeberg Idrettsbarnehage og fikk vite mer om hva det innebar å være en idrettsbarnehage. Jeg likte det jeg hørte, og siden jeg alltid har vært opptatt av fysisk aktivitet på alle nivåer var det med glede jeg sa ja til å være en ambassadør.

Norges tredje beste barnehage

Ekeberg Idrettsbarnehage er kåret til Norges tredje beste barnehage av magasinet ”Foreldre og barn”. Norges første idrettsbarnehage er blitt kåret til Norges tredje beste barnehage av ”Foreldre og barn”. Det er foreldre med barn i barnehagen som nominerte til konkurransen. En av foreldrene skrev til juryen: «Den dagen min datter begynte i Ekeberg Idrettsbarnehage, føltes det som om jeg kunne gi henne verdens største gevinst; en fantastisk start på livet.» Juryens begrunnelse til den gode plasseringen var: Foreldrene priser en leder som får de ansatte til å blomstre. De får dermed tid og overskudd til stimulering av barnas nysgjerrighet og fantasi. Det store antallet mannlige ansatte bidrar også til å styrke miljøet.