Jul i idrettsbarnehagen

Julen er rett rundt hjørnet og vi har, store som små, mange forventninger.   Kommer nissen i år?   Hva skal man ønske seg til jul?   Vi i idrettsbarnehagen ønsker at adventstiden skal være en tid preget av julestemning, tradisjoner, ro, hemmeligheter, julesanger, julefortellinger og juleaktiviteter av ulike slag. Barna deltar på adventssamlinger, baker pepperkaker, har luciafeiring med lussekatter og lager julegaver.

FORUT i Idrettsbarnehagen

Barneaksjonen FORUT handler om at barn i Norge lærer om barn i andre land igjennom filmer, musikk, fortellinger og ulike aktiviteter. Idrettsbarnehagene våre deltar hvert år for å støtte FORUT`s viktige innsamlingsprosjekter. Pengene som kommer inn går blant annet til drift av barnehager, Drømmeskolen og en rekke andre prosjekter blant fattige barn og deres familier i samarbeidslandene India, Sri Lanka, Nepal, Sierra Leone og Malawi.

Finn frem reflekser og lag refleksorientering!

Dette er en morsom og spennende aktivitet på mørke høstkvelder som gir bevegelsesglede for hele familien! Finn frem reflekser og heng de opp i trærne. Sørg for at den første refleksen er synlig fra løypas utgangspunkt og at den neste refleksen er synlig fra den posten man er på.

Lørdag 24. september - Bevegelsesglede på Festningsplassen

Lørdag 24.september arrangerte Idrettsbarnehage i samarbeid med SK Vidar, Barnas Aktivitetsdag og Barnas Maraton på Festningsplassen. Hele 800 barn fra 0-10 år deltok på folkefesten! Barna fikk prøve hinderløype, air track, bowling, svampe kasting på klovnen, sekkeløp, fallskjermlek og limbo.

Barnas Maraton, Lørdag 24. Sept

Ta med hele familien til barneløp på Akershus Festning lørdag 24. september. Løpet er på ca. 500 m og barn opp til 10 år kan delta. De under 5 år k an ha med 1 voksen i løypa. Det blir aktiviteter med Idrettsbarnehage før løpet. Vi fortsetter suksessen fra tidligere år med barne-løpet Barnas Maraton lørdag 24. september.

Fokus Bank Barnas Maraton 2011

Barnas maraton og aktivitetsdag

Naustdal Idrettsbarnehage

Vårt mål er å etablere Idrettsbarnehager over hele landet og neste barnehage ut er Naustdal Idrettsbarnehage. Vi har vunnet et anbud utlyst av Naustdal kommune og vi vil sammen med Gravdal Bygg, bygge en 6-avdelings barnehage med eget storkjøkken og gymsal i Naustdal sentrum.

Norsk idrett fyller 150 år i år.

Dette feirer vi på Rådhusplassen lørdag 7. mai kl. 1200-1600 ved å vise bredden og mangfoldet i norsk idrett og i Osloidretten. En rekke særforbund presenterer sin idrett, i tillegg kan barn og unge prøve mange spennende idretter: skihopp, dans, squash, baseball kast, teppecurling, innebandy, klatring på klatrevegg, hinderløyper for små og store, laserskyting, amerikansk fotball, lacrosse, kampsport, basket, volleyball, håndball, hundekjøring, ballongflyving, rulleski, trialoppvisning, og mye annet. Her vil du få oppleve Idrettsbarnehagen med sine ansatte aktivisere og leke med de minste barna fra 0 – 12 år.

Ny idrettsbarnehage fra august

Idrettsbarnehage AS eier og driver egne barnehager samt franchisedrift med andre barnehager. Gjennom et felles samarbeid og stort faglig fokus ønsker vi å heve barnehage kvaliteten for barn, foresatte og ansatte. Barnehagene legger stor vekt på aktivitet, bevegelse og kosthold, men er samtidig opptatt av å ivareta alle de øvrige krav som stilles til barnehager. Idrettsbarnehagene har egen kokk som tilbereder tre måltider daglig, og sørger for at barna og ansatte får et variert og sunt kosthold i barnehagen. Vi arbeider etter visjonen: ”Bevegelsesglede – en sunn og naturlig del av livet” og håper å sette en ny standard for barnehagedrift i Norge.

Kom-deg-ut på Sognsvann

På Sognsvann blir det mange, morsomme og hyggelige aktiviteter denne dagen: Skiløype med natursti "Tur-Tippen" for barn og voksne,  bål og pinnebrød, eventyrstund,  infostand og enda mer. Fin premie til alle barn! Følg denne linken for å lese mer

Alle ansatte i idrettsbarnehagen på Lysglimtjakt!

På planleggingsdagen til Idrettsbarnehage i september 2010, ble alle ansatte kurset Ivar Haug i temaet ”Løft for barn i barnehagen”. Erfaring og inspirasjon fra kurset har blitt implementert i hverdagen, og på planleggingsdagen 14 januar var det tid for en felles oppfølgning.

Hør Idrettsbarnehagesangen

Hør og last ned Idrettsbarnehagesangen. Sammen med barna i Østmarka Idrettsbarnehage har en av våre ansatte, Lars-Ingar Bragvin Andresen, komponert og satt sammen en flott sang som omhandler barnehagens visjon; BEVEGELSESGLEDE – EN SUNN OG NATURLIG DEL AV LIVET.