Idrettsbarnehage godt profilert på NIH-Karrieredager

NIH`s karrieredager gikk av stabelen 12. november 2012 hvor Idrettsbarnehage As selvfølgelig var representert. Vi fikk mulighet til og treffe engasjerte studenter og profilere oss og vårt konsept, samt fortelle om hvilke muligheter studentene kan ved jobb i en av våre barnehager.

Besøk i spansk barnehage

Høsten 2012 var ledergruppen i Idrettsbarnehage AS på besøk hos den private Spanske barnehagen Llimoner Llar d’infants, som hadde 15 ansatte med ulik pedagogisk bakgrunn fordelt på 100 barn.

Barnas aktivitetsdag 22.september i samarbeid med SK Vidar

Idrettsbarnehage AS har siden 2008 vært samarbeidsparter med SK Vidar i forbindelse med Barnas Aktivitetsdag, som er en del av Fokus Bank Oslo Maraton. Årets arrangement er lørdag 22.september og vil finne sted på Kontraskjæret og Råhusplassen i Oslo. Idrettsbarnehage AS er ansvarlig for gjennomføringen av barneløpet på ca 500 meter og vil også legge til rette for en gigantisk hinderløype og andre morsomme aktiviteter.

Idrettsbarnehage i tidsskriftet Verktøykassa

Å benytte ballen som virkemiddel i lek skaper mange muligheter for utvikling av sansene, motoriske ferdigheter og koordinative egenskaper. Derfor bruker vi ballen mye, sier idrettspedagog Kristian Gulbrandsen i Idrettsbarnehage AS. Han er en av forfatterne av boken Bevegelsesglede i barnehagen – Begeistringssmitte og tilrettelegging.

Idrettsbarnehagen danser og hopper våren i møte!

Store og små i Idrettsbarnehagen gleder seg over en ny årstid med nye bevegelsesmuligheter!

Vinteraktivitetsdag i Kleivbakken 11.2.2012

Lillehammer idrettsbarnehage inviterte lørdag 11.2.2012 barn fra 0-6 år til å bli med på gratis vinteraktivitetsdag i Kleivbakken. Området var i samarbeid med Olympiaparken preparert og tilrettelagt for aking, skitilvenning, kulekjøring, skihopp og rundløype der barna fikk erfare forskjellige motoriske utfordringer. Idrettsbarnehage stilte med egen kokk som serverte grønnsakssuppe, grove rundstykker og varm drikke rett fra bålet.

Planleggingsdag med Kari Pape

Kari Pape er utdannet førskolelærer og har hovedfag i førskolepedagogikk fra 1999. Hun drev barnehage fra 1988-2001, og har siden 1997 holdt en rekke kurs for ansatte og foreldre i barnehager og skoler i Norge og Sverige. Hun har i tillegg til dette skrevet åtte bøker om aktuelle temaer innenfor barnehage og skole. For mer informasjon om Kari se; http://www.pape.no/

Godt nytt år!

Idrettsbarnehagen ønsker alle små og store et bevegelsesrikt og hoppende godt nytt år!