Barnas Maraton og Aktivitetsdag

Fredag og lørdag 20. - 21. sept. 2013

Idrettsbarnehage AS har siden 2008 vært samarbeidsparter med SK Vidar i forbindelse med Barnas Aktivitetsdag, som er en del av Danske Bank – Oslo Maraton 2013.

Årets arrangement er Fredag den 20. september og lørdag 21.september og vil finne sted på Kontraskjæret i Oslo.

Vi fortsetter suksessen fra tidligere år med Barnas Maraton og Aktivitetsdag. Ta med hele familien til på Kontraskjæret lørdag 21. september. Løpet er på ca. 500 m og barn opp til 12 år kan delta. De under 5 år kan ha med 1 voksen i løypa.

Idrettsbarnehage vil arrangere aktiviteter og mye moro for barna både før og under løpet. Selvfølgelig blir det medaljer og T-skjorte til alle som løper.
Meld ditt barn på online på vår hjemmeside på forhånd.

Idrettsbarnehage AS er ansvarlig for gjennomføringen av barneløpet på ca 500 meter og vil også legge til rette for en leken hinderløype og andre morsomme aktiviteter. I tillegg til dette vil det være representanter fra ulike idrettsklubber, slik at barna får mulighet til å prøve seg på turn, friidrett, innebandy, rugby, softball- og baseball, cricket, friskis og svettis(minirøris), volleyball, dans og håndball m.fl Sykehusklovnene vil også være tilstede og lage ekstra liv. Barna vil få en unik mulighet til å teste ulike idretter og aktiviteter som de kanskje ikke har fått muligheten til å prøve tidligere. Barn mellom 0-12 år er hjertelig velkommen til å delta.

For påmelding: Gå inn på www.oslomaraton.no eller møt opp på kontraskjæret 21.september. Barneløpet starter kl 12.00 og de ulike aktivitetene på Kontraskjæret fra 10.00-14.00.

Nytt for året er Barnas Maraton og Barnas aktivitetsdag Fredag den 20.september. Førskolebarn og Aktivitetsskolebarn fra hele Oslo blir invitert til å delta på en gratis aktivitetsdag der de får prøve ulike idretter og aktiviteter. Barna kommer i følge med sine førskolelærere og lærere. Vi har fortsatt noen ledige plasser, så er dette av interesse for din barnehage eller aktivitetsskole, ta kontakt med elisabeth@idrettsbarnehage.no for nærmere informasjon rundt arrangementet.