Jul i Idrettsbarnehage

Idrettsbarnehage har noen juletradisjoner som kommer igjen hvert eneste år.

Vi starter allerede i slutten av november hvor Maximus (førskolebarna) overnatter i barnehagen og pynter til jul.

Periode 4 oppsummeres i desember med en Nisseaktivitetsdag hvor små og store tar på seg nisseluene og bevegelsesglede står i fokus. Vi spiser julegrøt og nissen kommer på besøk.

Barnehagene har juleverksted hvor vi lager hemmelige gaver til mammaer og pappaer og baker pepperkaker.

Vi arrangerer ”Barnas julebord” hvor barna står i fokus og blir servert tradisjonell julemat med blant annet hjemmelagde julepølser.

I løpet av desember vil foresatte også blitt møtt av noen store Idrettsbarnehagenisser som serverer gløgg og pepperkaker.

Med disse små glimtene fra førjulsstria i Idrettsbarnehagene ønsker vi dere alle en fin jul og et innholdsrikt og morsomt 2014.