Barnas Maraton og Aktivitetsdag - lørdag 19. Sept. 2015

Vi fortsetter suksessen fra tidligere år med Barnas Maraton og Aktivitetsdag.

Idrettsbarnehage AS ønsker å være en ledende aktør innen folkehelse med fokus på bevegelsesglede og matglede. Vi ønsker at barna skal ivareta sin indre motivasjon for bevegelse og skape en nysgjerrighet til å smake og sanse maten. Siden 2008 har Idrettsbarnehage vært samarbeidsparter med SK Vidar i forbindelse med Barnas Aktivitetsdag, som er en del av Danske Bank – Oslo Maraton.

Årets arrangement er lørdag 19.september kl.10.00-15.00 og vil finne sted ved Spikersuppa i Oslo. Her kan barna prøve seg på morsomme og spennende aktiviteter. Kl. 12.00 starter barnas maraton for 5-12 åringer. Her vil barna pulseres ut i følgende grupper: 5-6 år (pulje 1) og 7-9 år (pulje 2) løper 500 meter, 10-12 år (pulje 3) løper 750 meter. Barna under fem år får mulighet til å løpe et minimaraton på 150 meter mellom kl. 13.00 og 15.00. Alle som er påmeldt får en stilig T-skjorte, goodiebag fra Meny, og en flott Danske Bank Oslo Maraton-medalje.

Idrettsbarnehage AS vil legge til rette for en leken hinderløype og andre aktiviteter som Turn med sine air track, friidrett og innebandy vil også være representert med store aktivitetsstasjoner. Sykehusklovnene vil også være tilstede og lage ekstra liv. Barn mellom 0-12 år er hjertelig velkommen til å delta.

Påmelding til Barnas Maraton skjer fra kl. 09:00-11:00 i telt ved startområdet i Spikersuppa. Kun kortbetaling.  100,- kr.

Dersom man allerede har meldt på barnet pr. internett (før 15.9.) kan startnummer hentes på Barnas Maraton stand i Sport- og helsemesse på Rådhusplassen 17. og 18. september. På lørdag hentes startnummer på Spikersuppa i eget telt. For mer informasjon gå inn på www.oslomaraton.no.

De ulike aktivitetene er fra 10.00-15.00 og Barnas maraton starter kl 12.00. Vel møtt!